Over Ons

OVER ONS

OVER ONS

WAAROM WIJ

Horeca Groothandel Sukan AGF is door de jaren heen niet meer weg te denken uit de horeca wereld. Bij Sukan AGF zijn we altijd op zoek naar de beste producten voor onze klanten. We staan daarom dichtbij onze telers en producenten, hierdoor hebben wij veel kennis van onze groenten en fruit. Sukan AGF zoekt naar goede producten met een constante kwaliteit en luistert daarbij goed naar onze klanten. Wij bieden u een totaal assortiment groenten en fruit van goede kwaliteit en met een goede service.

Eigenlijk houden we bij Sukan AGF horeca groothandel niet zo van schouder klopperij. Onze services moet gewoon goed zijn. Niet meer en niet minder dan dat. Het liefste laten we u zelf ervaren hoe wij onze missie volbrengen. 

Sukan AGF wil voor onze afnemers het meest betrouwbare horeca groothandel zijn, waar u terecht kunt voor all u verse groenten en fruit.

Leveringen aan de afnemers  (restaurants, hotels, bedrijven en scholen) verzorgen wij zelf. Met eigen, gekoeld, en geconditioneerd vervoer bezorgt Sukan AGF Horeca Groothandel de producten tot in de keuken. Sukan AGF Horeca Groothandel maakt met de afnemers afspraken wat betreft het tijdstip van het afleveren van de bestelling en bied de mogelijkheid om 6 dagen per week producten te bezorgen.